tisdag 28 april 2009

...och resan fortsatte

Visst kom de tillbaka på onsdagskvällen som utlovat. Det som saknades var bara en Grand Ole Opry-bok som glömts kvar i en taxi. Den har hittat hit till Greensboro nu förresten.

På torsdagseftermiddagen åkte Henrik och Stanley iväg tillsammans med Johan G, Jan-Anders H och Klas F till Millers bryggeri i Eden, NC. Det var två lyriska ölpojkar som kom hem efter den turen kan jag lova er. Jag, Monica och Maggan passade på att besöka Michaels och Target undertiden. Det skulle inhandlas scrapbookpysselmojänger och handdukar och jag tror att damerna blev nöjda med resultatet. Lasse ställde gentilt upp som barnvakt åt Filip och Sixten men fann sig plötsligt lekpappa åt även Sidney och Mackenzie. Det hade blivit lite stojigt så tillslut fick han avvisa dambesöket och ta in pojkarna.

På lördagskvällen blev vi allihopa inbjudna till ljuvliga Grufstedts. Vi satt ute pa altanen till efter 22 och njöt av god mat och trevligt sällskap.

I ottan på söndagen susade Henrik och Stanley iväg till Grandover för en golfrunda. Mia och Johan lämnade sina tre pojkar hemma hos oss och gjorde golfarna sällskap. Lille Svante uppförde sig exemplariskt och sov i 2,5 timmar vilket gjorde livet betydligare enklare för barnvakterna.
När golfrundan var slut försvann alla barnen hem till Grufstedts och jag och Monica åkte till Grandover för Sunday brunch.
Mättnaden var total så det hände liksom inte så mycket mer på söndagen.

Måndag förmiddag styrdes Dodgen sydost mot North Myrtle Beach. Bristen på semesterdagar i kombination med viktiga tennismatcher gjorde att vi andra inte åkte till kusten förrän på onsdag eftermiddag.

Inga kommentarer: