onsdag 26 december 2007

Julkort


6 kommentarer:

Anonym sa...

Fint julkort. Jag har samma tomte drakt. Var sjalv tomte for mina 2 barn pa julafton. Berattar man for nagon tror dom att man ar tokig. Tomten kommer ju aldrig till Amerikanska hushall...han lagger ju paketen i huset nar alla sover. Vi kor tomte pa julafton och en stor paket pa juldagsmorgon. God fortsattning.

Anonym sa...

Hallå! Jag hade ingen aning om att du också skriver blogg, trevligt! Hoppas att ni har haft en bra jul! Caroline (några gator bort).

Mia sa...

Oh, sa fina ni ar!!

Ville bara hoppa in och onska er alla ett Gott Nytt 2008!

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året. Slog ni klackarna i taket?

Själv somnade vi i går ~ 21.30 ihop med lillen när vi skulle natta honom. Att det skulle vara så jobbigt att vara småbarns föräldrar ;o)
Kram Sussi

Labamba sa...

Vad härligt ni verkar ha haft. A tyckte att bilden på dig i fin grön klänning var en riktig förebild för amerikanska hemmafruar. Vi kör nu alla avsnitt av Desperate housewifes som vi lånat av grannen på DVD (vi har ju inte den kanalen själva) och då tänker vi ofta på er. Är det så det är?? Nej, säg att det inte är så?

Vi har det bra här i Blekinge, det snöar nämligen och vi har varit ute och kastat snöbollar på varandra. Har mor och far åkt hem?

Kram och hälsa alla

Larssons sa...

Tack för julhälsningarna!
Här slogs inga stilettklackar i taket på nyårsafton. Vi var hemma och firade i lugn och ro.
M o P är fortfarande här, de åker hem på måndag och jag väntar på GAP-leverans....