fredag 11 januari 2008

Det var sent en kväll jag hade spelat...

Henrik har letat fram gitarren och spelar gamla klassiska 'runtlägerelden'-låtar(just nu är det Every rose has its thorn). Sixten vill gärna hjälpa till vilket inte helt uppskattas av trubaduren.
Filip sitter och mumsar popcorn i soffan och tittar på Backyardigans. Lugn och skön fredagskväll hos Familjen Larsson.
I eftermiddag har vi varit i leksaksaffären och spenderat pengarna barnen fick av mormor och morfar. Leksaksförrådet har nu utökats med en Monstertruck och en radiostyrd Porsche. Tack för det mamma och pappa.....;)

Idag kunde jag hämta en stolt Filip i skolan. Varje dag delas det ut olika kort till något eller några barn. Det kan vara om någon är extra tyst under dagen, extra hjälpsam, gör uppgifterna bäst. Allt i sann svensk jantelag-anda.
Filip hade idag delat ut ryggsäckarna till sina klasskamrater och utsågs då till The best helper.
Har satt upp kortet tillsammans med hans övriga för Winner(bäst i klassen), good manners, playing nicely.
Det skulle de veta hemma på förskolan.

Igår plockade vi ut det sista som hörde julen till. Nu känns det väldigt tomt och ofärgglatt i vårt hus. Sitter därför och smygsurfar på fräcka inredningssiter. Nästa projekt är att hitta två beanbags till barnen. Dessa vore snygga men Henrik håller hårt i kortet.

1 kommentar:

Mia sa...

I hade med sig ett certificate igar. Han hade listened very quietly denna veckan och fick diplom..

Later som i har en mysig fredagskvall. Sjalv lyckades jag hitta en mystisk tar-knapp, sa jag satt och bolade hela kvallen. Stackars B somnade utmattad framat 1tiden da jag fortfarande satt med rullande tarar brevid.. :)

Idag e dock humoret pa topp, vi har staddag och ikvall blir det lordagsmys. B kor just ivag julkartongerna till vart forrad (eftersom landlorden ockuperar lagenhetens forrad..) och ska sen rasta barnen pa lekplatsen sa de ska vara riktigt trotta ikvall.

Trevlig helg!
kram