onsdag 29 oktober 2008

Wilmington- Wrightsville Beach

Wrightsville beach, NC den 25 oktober

Efter att vi fick det gladjande beskedet att fotbollen var installd packade vi frenetiskt. Henrik forsokte hitta ett bra hotell men gav tillslut upp och vi skickade en fortrupp i form av familjen Grufstedt. Nar de var pa plats hittade de ett suites* hotell precis vid stranden. Det ingick aven husdjur i form av kackerlackor fast dem upptackte vi inte forran vid laggdags.
Det blaste riktigt friska vindar och vagorna var ett par meter hoga sa barnen byggde sandslott medan papporna badade. Jag njot mest av havsluften och vidderna.
Pa kvallen at vi middag med familjen Hansson-Astrom som ocksa flytt inlandet for kusten.
Sondagen borjade med frukost pa ett litet dinerhak i marinan. Tydligen valdigt poppis eftersom vi fick vanta i nastan 30 minuter pa ett bord. Klassisk amerikansk frukost med omelett, pancakes, biscuits, toast, hash browns och bacon. Sa gott och mattande nog for att vi skulle overleva utan lunch.
Efter frukost stannade vi vid en liten butik som salde solstolar, surfbrador, turist t-shits mm.? Alla tre badpojkarna i familjen skulle ha var sin body board. Nar det hade botaniserats fardig och var dags for betalning stod jag och barnen vid utgangen. In kommer *trumvirvel* Brooke Shields!!! Joda minsann, inte vilken liten kandis som helst. Vi halsar pa varandra som man gor har i sodern och jag kanner att vi bondar. Kan meddela att hon kopte Ginger Ale medan hennes manlige sallskap kopte ol. Och hon ar ursnygg.
Efter denna euforiska stund akte vi till stranden och hade en av de basta dagarna nagonsin. Papporna surfade, barnen bara lekte och mammorna njot.
Fortsattning foljer...
Jag kommer lagga ut bilderna pa picasa och lanka harifran.
*tvarumslagenhet med kok

4 kommentarer:

Mia sa...

Wow till beachen och WOW till Brooke Shields! :)

Ser fram emot fler bilder.

Larssons sa...

ja det var verkligen en fantastisk spontansemester. H vill aka dit igen pa lordag...

Family Fors sa...

Allvarligt talat....var inte havet otroligt kallt och var ni inte ensamma pa stranden i october i NC??

Larssons sa...

Det var 20 grader i vattnet sa klart badbart. Manga surfare men inga andra vanliga badare forutom vi. Men ensamma var vi langt ifran.