lördag 2 maj 2009

Vilken match!

Gooooo Vikings!

I dag spelade Vikings semifinal mot Red Devils i Jamestown Youth league. De har mötts tidigare under säsongen och då vann Red Devils plättlätt.
1-0 till Vikings blev snart 2-0 och höll sig så en halvlek. Halvvägs in i andra halvlek knaprade Red Devils in försprånget och just innan slutsignalen kvitterade de till 2-2.
Det blev förlängning och stämningen runt planen var galen. Jag smygfilmade några hemskt engagerade föräldrar bara för att påminna mig själv om att aldrig blir som dem.

Med en minut kvar av förlängningen petade Vikings in målet som betyder att det blir final på tisdag kväll. Statyetterna ligger kvar i sin låda i bilen. De skulle ha delats ut efter kvartsfinalen om de förlorat då. Inte heller idag behövde vi dela ut dem.

Vi firade bedriften med att luncha på O'Charleys. Ikväll blir det hela havet stormar då vi skall passa en trio Grufstedtpojkar. Mamma och Pappa G skall gå på Bruce Springsteenkonsert här i Greensboro.