måndag 21 april 2008

Från en soffa i Myrtle Beach

Morgonen började med en tur till Panera bread för att köpa lunchbagels och ett återbesök hos Dr Kelly med Sixten. Bagelsen fylldes med lax, creme cheese och annat gott. Sixten blev inte friskförklarad utan vi skall fortsätta med inhalatorn en vecka till och hoppas att det gör susen.

Klockan nio var bilarna packade och vi började resan mot havet i Myrtle Beach, South Carolina, Efter några stopp på vägen rullade vi in till Beach Colony hotel. Upp till rummen och ut på balkongen för att njuta av havet och solen. Vi har lazy river-poolen nedanför oss så pojkarna hade mycket att titta på.
Efter en tjohoo-nu-är-vi-på-semester-drink och lite mat i pojkmagarna åkte vi till Ripleys Aquarium i Broadway at the beach. Stora hajar,färglada småfiskar, overkliga sea dragons och läskiga pirater underhöll oss.

Ikväll har vi ätit middag på Hard Rock café. Härlig musik och god mat gjorde oss nöjda. Sixten fick vara med personalen och dansa till YMCA, bara det var värt besöket.

Nu sitter vi och försöker planera resten av veckan. Golf, tennis, Nascar Speedpark, Tanger Outlet shopping, sandstränder, poolen och minigolf slåss om tiden.

3 kommentarer:

Labamba sa...

oh, vad härligt det låter. Men var är temperatur-rapporterna? Skriv gärna om shopping-fynd som förgyller tillvaron.
Hur mår Sixten? Är elefanten en kompis nu?
Kram

Mia sa...

Låter jättemysigt! E jättenyfiken på bilder!

kram till er alla!

Family Fors sa...

Nascar Speedpark ar 99% rednecks och maten ar alldeles for dyr for vad man far pa tallriken. Dock sakert roligt for dina barn att aka bil utanfor.

Myrlte Beach are USAs mecka nar det kommer till Golf. Over 100 golfbanor. Jag har ett stalle i North Myrtle Beach in Barefoot Resort & Golf....rekommenderar starkt att golfa dar...google barefoot golf resort. Sa jag och min familj ar dar ganska ofta.

The DYE course ar helt underbar och och den ar helt privat och mkt lyxig..... Green fee cirka $100 - 120

Vill du har roligt med lite tysk musik sa ak up RT 17 till North Myrtle Beach och ga pa Horst Gasthaus....kanongod tysk mat och bra tysk musik.

Vill ocksa rekommendera Greg Normans Australian Grille i Barefoot Landing. Det ar sjalvaste Greg Norman sjalv som ager stallet och maten ar kanon....dyrt men gott.

Det finns 2 outlets....en pa RT 501 och en annu battre pa RT 17.

Hade sjalv planerat att vara i NMB denna helgen men det blir nog installt...

Ha sa kul i MB.