lördag 12 april 2008

Segerns sötma

Henrik var framgångsrik på Greensboro Country Clubs tennisbanor i morse. Efter ett underläge med 6-0 i första set vände det och Henrik med tennispartnern Dave kunde vinna med 6-4 6-2 i de följande två seten. Duktiga pojkar!

Idag var det äntligen dags för Cheetas att spela ny fotbollsmatch. De senaste två matcherna har ställts in på grund av regn. Idag när vi körde till fotbollsplanen så började det stänka lite på rutan. Turligt nog så klarnade det upp och matchen kunde genomföras och vilken match det blev sen. Efter 2 minuter stod det 2-0 till Cheetas. Slutresultatet blev 7-5 enligt domare Hidenbäck och Filip lyckades peta in ett mål denna gången.

Efter fotbollen åkte Henrik och Sixten hem medan jag och Filip åkte till YMCA i Jamestown. Filip var bjuden på 'Swim and Pizza-birthday party' av klasskamraten Aaron. Byta om från fotbollsmundering till badbyxor och sedan graciöst som en svan ner i poolen med huvudet högt ovanför ytan. Med på kalaset var även klasskamraterna William och Caleb plus en hög kusiner.
Efter pizza och Batmantårta åkte vi hem igen. Trötta, glada och rena.

Hela eftermiddagen har gått åt till att städa och feja. Ikväll kommer svärföräldrarna in flygande. Med i bagaget har de nödvändigheter som bland annat marsipanlock, nyponsoppa och prästost. Deras plan skulle landa 21.47 i Greensboro men senaste uppgiften från O'Hare i Chicago är att de landar 23.02.

4 kommentarer:

Mia sa...

Hoppas ni har det trevligt med erat besök. Vi ska kolla hus i "Barbie-boyfriend land" nästa vecka.

Så var det med den Skottlandsupplevelsen... ;)

Larssons sa...

Ken-ya?
skriv och beratta

Mia sa...

haha, nej KENT, såklart. *fnissar fortfarande*

Mia sa...

*fnissar ännu mer när jag inser att Barbies pojkvän heter Ken och inte Kent! Behöver jag säga att jag inte fick nån pojkbarbie när jag var liten... ;)