onsdag 20 augusti 2008

Det skall borjas i tid

For ett tag sedan anmalde vi Filip till hostens soccer-sasong. Forhoppningen var att han och kompisarna Jonathan och Gustav skulle aterigen hamna i samma lag. Vid registreringen blev vi informerade om att det skulle hallas Skills tests innan laguppdelingen gjordes.
Detta ar alltsa 6-7aringar vi pratar om men visst okej det kan val vara bra om inte alla vingfotter hamnar i samma lag.
I sondags akte vi till Jamestown athletic centre for testerna. Vi visste inte riktigt vad vi hade att vanta oss men sjalvklart vad det ett hyperarrangemang. Barnen skulle registreras och tilldelas ett nummer, indelas i grupper och radas upp. Runt alla barn hoovrade 8 stycken coacher utrustade med nitiska ogon och vassa pennor for att betygsatta barnen. Jojo har pratar vi Bantam boys 6-7 ar med overgangssummor i klassen av en pase chips.

Forsta uppgiften var att springa zigzag mellan koner fram och tillbaka. Sedan samma bana denna gang dribblandes en boll. Slutligen en 4*4 match dar agnarna skulle sallas fran vetet.

Pa mandag kvall skall alla coacher traffas for att ga igenom resultaten och sedan ar det dags for draften. Ja mina vanner ni laste ratt: draften. Da skall de sitta och turas om att plocka en spelare i taget till lagen.

Tyckte att jag sag en talangscout fran Inter smyga i buskarna.

3 kommentarer:

Lillie plein damour sa...

Tänk vilket prestationsângest jag hade fâtt, att inte vara säkert pâ att fâ vara med...
Jag tänkte pâ dig i gâr, Starbucks Gare St Lazare, en caramel macchiato och sedan tâg hem, väldigt lättad.
Puss

Labamba sa...

Hur har det gått för Filip? Är en trygg pension säkrad för er? S och P hade sina nya Star Wars-tröjor på skola och dagis idag. Många dreglade över dom... Och tröjorna tyckte dom också var fina.
Kram

Larssons sa...

Draften ar pa mandagkvall sa pa tisdag far vi kanske besked. Alla ar nervosa...

SW-trojorna ar coola och annu mer pa coola killar