onsdag 13 augusti 2008

Sol vind och vatten


I mandags foljde vi med Henrik upp till kontoret i Virginia. Vi hade en trevlig dag hos Jennie och barnen med lek, bad och prat. Sixten var lite tveksam till att ga ur bilen eftersom det blaste ganska friskt uppe i bergen. Han har inte upplevt Goteborgsvadret ordentligt den lille stackaren.


Jag hade hoppats att jag och Jennie skulle fa en kvall pa stan men med en man i tjottaheiti och en som arbetade till 23.45 sa blev det inget av det.


Idag hade vi planerat att traffa Mia med sina smakillar Filip, Gustav och Svante. Se ar alldeles nya har i stan och vi ar sa glada for fler lekkamrater till stora som sma. Tyvarr sa regnade det MEN vi tog fram var ursvenska mentalitet 'inget daligt vader bara bla bla bla'. Packade pannkakor med tillbehor, regnjackor och dricka i bilen sedan korde vi till City Lake park i Jamestown. Barnen hade det urkul och brydde sig inte namnvart om att de var blota in pa skinnet.

2 kommentarer:

Lillie plein damour sa...

Senast jag letade efter en regjacka sâ var det pâ Intersport i Alingsas, det finns inte regn jackor här. Parisarna gâr inte ut i regnet, det kan ju vara farligt för hâret.
;-)

Larssons sa...

vi var valdigt ensamma i parken kan jag saga...Farligt regn som kan ge smutsiga barn, fy vilken tanke.