tisdag 23 december 2008

knyter ihop sacken

Skinkad ar tillagad, jansson har fatt en plats i frysen i vantan pa julmiddagen, knacken tjuvats av, kakorna ar provsmakade om och om igen, granen ar sedan lange pyntad och oohhad och aahhad, halva huset ar genomstadat, julklapparna ar pa gang hoppas jag.
Tyvarr sa jobbar Henrik en hel del denna veckan sa den _riktiga_ julstamningen har inte lagts sig over nejden. Tur att vi har en bonusjulfirardag i form av juldagen.

Igar kvall pratade vi med Filip om han tror att tomten kommer och halsar pa som den gor i Sverige eller smyger in pa natten a la USA. Han trodde inte att tomten vile aka skorsten men att han smog in via ytterdorren. Bra losning tyckte vi och speciellt Henrik som slipper ge sig ut och kopa tidningen.

3 kommentarer:

Labamba sa...

Det låter som om ni har det bra. Här hemma är statusen densamma ungefär. Janssons i kylen, skinkan (nr2) är kokt och griljerad. Alla klappar klara, tomte fixad (vi byter med grannen), så det blir tidningsköp iallafall.
Imorgon ska vi gå på julspel i kyrkan, medan vi inväntar den hårt arbetande fadern. Sedan firar vi en stilla jul med mycket lego!!
Kram på er

Larssons sa...

Och nu ar pepparkaksknacken i kylen. Vantar bara pa att Henrik skall lamna kontoret och tycka att julledigt vore en bra ide'.
Kram

MoneyPenny sa...

God Jul!
Nu är julgröten uppäten och vår tomte har varit här inatt. Vilken väg han tog vet jag inte, men H's teori var att först la tomten julklapparna i källaren och sen har han burit upp dem i natt och gjort fint under granen... Vi ska öppna nu och sen åka t Kba. igår tog vi hem storslam i julklappsspelet i Slöinge.
Kram och ha en riktigt God Jul!