lördag 20 december 2008

Dan fore dan fore....

Forsta lordagen pa winter break och vi hoppades och trodde att barnen skulle ta sig en rejal sovmorgon. Vi kande att vi alla behovde sova ut efter jobbresor, forkylningar och skolarbete. Klockan 06.20 tassade tva sma fnissiga pojkar in till oss och meddelade glatt att nu var det morgon och upp och hoppa tack. Inte den borjan pa helgen vi hade onskat.
Efter frukost akte jag med Mia, Svante och Mamma Mia pa besok fran Sverige till Hanes Mall i Winston Salem for lite julklappsshopping. Det var inte sa mycket folk som vi fasat for utan vi kunde i godan ro strosa runt och titta och klamma. Resultatet av shoppingen blev valdigt magert. Inte en enda pase foljde med hem till det Larssonska huset.

Har hemma hade pojkarna stadat och donat. Sixten sov middag och kompisen Gustav lekte med Filip. Frid och frojd i stugan.

I kvall har jag gett mig pa projektet Vortbrodsbak och jag misstanker att det har misslyckats. Jag tog precis ut platen fran ugnen och de sma stackars limporna ser inte sa imonerande ut.Men den slutliga domen faller efter provsmakningen i morgon.

2 kommentarer:

Labamba sa...

Hoppas att Vörtbrödet blev ganska lyckat iallafall. Här i Blekinge känner vi oss redo för julen. Vi hoppas att tomten hittar hit och att det kanske kommer någon snöflinga som vi kan titta på. Det finns en massa bra filer på tv-nu, så ikväll blir det filmkväll och imorgon en utflykt till staden för att fixa det sista. Ha en riktigt bra jul och ta väl hand om er.
Kram

Labamba sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.