onsdag 5 mars 2008

Håll i er

Idag har varit en otroligt spännande dag.
Jag har lämnat Filip i skolan, promenerat till sjön och matat fåglar med Sixten, hämtat Filip i skolan, trollat fram en lunch, åkt till lekplatsen, glömt plånboken hemma så vi inte kunde handla mat på vägen hem, trollat ännu en gång för att vi skulle få middag och nu, nu kommer den stora händelsen idag.
Jag satte glasen på _vänstra_ sidan i diskmaskinen i stället för som alltid annars på den_högra_.
Lyxhustruliv sa Bill

8 kommentarer:

Mia sa...

*weeuuuw* Här e livet ungefär lika spännande, bara det att jag har en glasblomkruka i min diskmaskin för omväxlingens skull. ;)

Mia sa...

Nej, nu kom jag på, jag syr ju mitt livs första försök till maskeradkostym idag. Giant Crocodile... Jag har sytt 2cm och var tvungen att ta en paus, efter att ha sytt fast själva "taggarna" på ryggen i min söm (de skulle inte vara med), klippt mig i fingret och slarvat bort nålen....*det blir en sen kväll ikväll!*

Larssons sa...

krokodil later avancerat!!!
ta ett kort pa honom nar den ar fardig.

Lillie plein damour sa...

*smäller mig pâ pannan* men guuuu vilken dag! Du mâste vara slut Lynette!! Du glömde att du handlat en grön klänning, den passar med din gröna MQ väska.
Kram

Larssons sa...

Lillie, puss pa dig min Falukorvskompis;)

MoneyPenny sa...

Vi har mått gott av vårsolen på altanen i eftermiddag. Man får precis som med diskmaskinen njuta av "det lilla extra".

BethSy sa...

Hur vore det med en hushållsnära tjänst? Såna finns det här. Idag hörde jag på radion att det har startat mormor å morfar konsulter i Malmö. De kommer vid dylika akuta behov :)

Labamba sa...

Tänk vad många mor- och farföräldrar som bor långt från sina barnbarn och tvärtom. Vore det inte lyckat om man kunde använda den situationen till något positivt för båda parter. Tänk vad många äktenskap det skulle rädda.
Jag tycker att du ska sova på H:s sida i sängen i natt så är du riktigt wild and crazy.
Jag blev inte drabbad, förutom att det är mer jobb på färre personer.
Puss och kram min hjältinna!