söndag 2 mars 2008

Kalas!




I går eftermiddag hade vi kalas för Sixten. Solen sken och det var vårvarm i luften så det passade utmärkt med utomhuskalas på lekplatsen. Nu skall vi se om jag kommer ihåg alla som var där: Roger, Gustav, Kajsa, Klas, Alice, Klara, Ola, Isak, Per-Anders, Helena, Sofia, Amanda, Anna-Lena, Jan-Anders, Jonatan, Felicia, Annika, Carina, Andreas, Alice, Viktor och så vi såklart.


Vi bjöd på halvfabrikat with an attitude. Köpte en färdig sockerkaka och med lite importerad vaniljkräm och marsipan så häpp blev den en prinsesstårta. De färdiga-att-grädda-kanelbullarna fick lite kardemumma- och kanelpudring innan gräddning. Pärlsocker på toppen och häpp så _såg_ de i alla fall hembakta ut.


Filip, Viktor och Isak


Barnen fikade i ett huj och lekte sedan av sig sockret på lekplatsen. Sixten öppnade sina fina paket och fick ett tandformat tandborstställ, spännande sagoböcker, fräsiga bilar, tuffa bollar och ett födelsedagståg. Tack!

Familjen Klawitter följde med oss hem på en lite husvisningstur. Det närmade sig middagstid så vi bestämde oss för att gå ut och äta tillsammans. Vi åt på Red Robin, ett säkert kort med småtrötta barn. Eftersom den var Sixtens födelsedag(nästan) så uppvaktades han av personalen med sång och glass.

5 kommentarer:

Mia sa...

Vilket fint kalas! Vad mysigt ni har det.

kram!

Lisbeth o Thomas sa...

Den tårtan ser god ut!!!!Grattis killen!
Tänkte höra med dig. Har du en aning om det finns någon shop på nätet hos er som säljer billiga sport/cykelkläder som man kan beställa till Sverige? Din mamma nämnde någon sportkedja men den har jag redan glömt. =)

MrsW sa...

Åh, det ser ju mumsfilibaba ut! Fin tårta och gulligt födelsedagsbarn!

BethSy sa...

Gullefjun!!!!

MoneyPenny sa...

Härliga bilder på stora killen! Och tårtan, har du gjort den själv??? Den ser ut som om den var köpt på värsta tårtstället