måndag 24 mars 2008

Påskdagen


Lite trötta och väldigt utflyktssugna vaknade vi på söndagen. Efter att ha läst på Gimbro-Frisk bloggen om vackra Bog Gardens bestämde vi oss för att åka dit.
Solen sken men det var lite kallare i luften. Den eviga picnicväskan packades full med jordgubbssaft, apelsiner, jordgubbar och choklad.
När vi kom fram möttes vi av blommande magnoliaträd och slingrande gångar bland prunkande rabatter. Många murar som lockade till balansgång och en bäck som lämpade sig utmärkt för pinnkastning.

Vi kom dit lagom när alla gudstjänster var slut och den ena finklädda familjen efter annan kom gående. Det var tydligen en populär fotagraferingspark för överallt vi tittade satt det små prinsessor i ryschiga klänningar eller vattenkammade gossar i ljusa ogräsfläcksvänliga kläder och poserade för mammor.
Vi strosade runt och njöt av våren och alla färger.

Eftermiddagen tillbringade Henrik på tennisbanan medan jag och pojkarna såsade här hemma. Är det påsklov så är det!

4 kommentarer:

Labamba sa...

Häärligt låter det, med sådant påskväder. Här hemma har det varit snöstorm och riktigt kallt. Påskharen hade till och med lagt påskäggen i platspåsar för att de inte skulle bli till pappersmassa. Omtänksamt va?! Vi tackade påskharen genom att servera honom på påskaftonens middag med både gelé och hasselbackspotatis. P var mycket upprörd och tyckte inte att A var varit snäll mot haren och vägrade smaka. Hasselbackspotatis är en fantastisk 80-tals "uppfinning" som fortfarande funkar. Vi hade nästan glömt bort det. Finns Hazel hills potatoes där borta också? Annars kan du kanske bli rik på att introducera det i USA. När du kommer till Oprah för att berätta din succé-historia lovar jag att skaffa TV3!
Påskkramar från Blekinge

Larssons sa...

Stackars påskharen, vilket öde.
Hasselbackspotatis serveras alldeles för sällan, lovar att bjuda nästa amerikanska middagsgäster på det. Återkommer med recension.

Vad skall jag ha på mig när jag skall vara med på Oprah???

Skall jag förbereda gästrummet? ;)

Mia sa...

Hej hopp!

E online igen efter ett låångt uppehåll med mycket soul searching...

E i Sverige i 2v nu, vi har snö!! Eller i alla fall på gräsmattorna, så barnen kan rulla sig lite.

kram!!

MoneyPenny sa...

Vi glömde nästan bort att det var påsk.... men ni ser ut att verkligen ha passat på att njuta av vårväder o ledighet!

Vi har njutit av barnledighet och semester i Skottland. Härliga dagar på stan och vackra vyer i högländerna. Inte så mycket vårväder dock, men bra ändå.