fredag 6 februari 2009

En bra dag


Sixten som var magsjuk igar madde i dag prima ballerina och tryckte i sig tre smorgasar till frukost. Ingen annan har an sa lange ( peppar peppar knock on wood och allt det dar) kant av nagot sa jag hoppas att tummy buggen bara gjorde ett snabbt stopp i vart hus.

Underbart vader idag med mycket varm sol, lite vind och 12C. Efter skolhamtning akte vi upp till lekplatsen med lite eftermiddagsfika. Nagra ur sangstundsganget var dar sa Filip fick rusa av sig all energi.

Hemma i postladan vantade ett paket fran varldens finaste Lillie d'Amour och ett nytt varnummer av InStyle. Vilken lycka!

Nu ar Henrik pa vag hem fran jobbet. Han skall kopa sushi till oss och hamtar upp den bestallda pizzan till barnen.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

MoneyPenny sa...

hoppas inte att det var vi som smittade Sixten... Peppar, peppar det har inte blivit något mer här så nu satsar vi på nya kalas i helgen.
Du har väl koll på att melodifestivalen startar ikväll i Gbg! Vi får jämföra våra bedömningar sen. Och om du inte har hört A Camp's låt "Stronger than Jesus" så får du lyssna in den.

KRAM

Larssons sa...

tror inte att Getingebacillerna orkade ända hit. Alla mår finemang och jag har blåst faran över och vi kan vara sociala igen.
Lyssnade igenom låtarna igår och har en favorit.

Labamba sa...

Jaså, redan en favorit. A sköter nattning ikväll så att jag kan vara helt fokuserad. Jag har inte hört något. I BLT stod det att Shirley och Scotts var favoriter. I DN stod det att Caroline af Ugglas och Alcazar var favoriter. Härligt tydligt tycker jag. Vilken är Larsson-favoriten?
Förresten, P har 39 graders feber så vi är allt lite krassliga vi osckå.

J