måndag 16 februari 2009

Valentines dance


I fredags kvall var foraldrar och barn inbjudan pa Valentines Dance pa skolan. Mellan klockan 18.30 och 19.45 var Kindergarten och First grade valkomna. Jag och Mia gick dit med vara stiliga killar. Filip var lite nervos for det daringa dansadet men jag overtygade honom om att man inte maste dansa och att det gar bra att se pa nar mamma gor bort sig pa dansgolvet istallet.


For de $3 som vi betalade i intrade fick vi en sweet coupon som gav oss ett glas tokröd cherry punsch och ett bakverk. Filip och Gustav hade inga problem med att fa fart pa fotterna pa dansgolvet dock inte i form av nagon skondans utan mer hjulningar, break dance och jaga efter tjejer. Filip hade svart att halla reda pa alla karleksobjekt och inte blir det lattare nar han gillar en tvilling och Gustav den andra och tydligen har tvillingtjejerna preferenserna tvartom.


Under skoldagen hade Filip delat ut sina Valentine's kort och de fick Valentine's snack efter lunchen. Rosa popcorn och jordgubbar i jordgubbsyoghurt, lockar inte mig men Filip var nojd.


Inga kommentarer: