söndag 1 februari 2009

Super Bowl Sunday

Stralande sol och 16 grader, det kan inte bli mycket battre. Efter frukost tog vi en lang promenad runt sjon. Barnen cyklade allt vad deras ben orkade men vi fick ta en liten vattenpaus hos Grufsteds.
Henrik passade pa att aka till Circuit city (som skall stanga alla butiker) for att kanske hitta en TV till lek/spel/extrarummet. Ingen TV kom han hem med utan istallet en gitarr till Wii Guitar Hero. Glad som en speleman.

Jag tog Filip med mig och foljde med Mia och barnen till Childrens Museum. Pojkarna var forst pizzabagare sedan poliser och brandman sedan piloter och sedan lekte de med bollar och pust. Som tur var hade Mia med sig lite snack for blodsockerdipp i kombination med tweeniehumor ar inte att leka med.

Sixten och Henrik hade undertiden vi var borta akt till Fresh Market och kopt god mat till kvallen. Riddarkyckling till barnen och ribs, ostar, oliver till oss.

Nu ligger de sma och sover, Henrik ar bankad i soffan framfor SuperBowl och jag kastar ett oga pa TVn nar det ar reklam.

2 kommentarer:

MoneyPenny sa...

-3, isande nordlig vind och magsjuka... H i lördagskväll, N ikväll. Vem står på tur?
Helgen var således lugn med inställda kalas som följd. H blev överlycklig för Nintendot och känner sig såååå stor. (Än så länge) har vi 2 spel: Lego Batman & Nintendogs (E's favorit). Man blir ju helt uppslukad när man börjar spela! Vi vågar nog inte köpa Wii...

Larssons sa...

Harligt med lite magsjuka i familjen. Sarskilt nar man star pa tur och vantar pa att borja ma daligt. Hoppas att du petat i dig och E vitpeppar.

Wii ar addictive!!!