måndag 16 februari 2009

IKEA Boulevard




Lordag morgon korde vi ner till Charlotte for den stora pre opening dagen av IKEA. forsta stoppet blev dock Concord Mills shopping mall. Filip och Henrik lekte en stund pa NASCAR Speedpark medan jag storshoppade pa Oshkosh. Vi hann med skokop pa Skechers och lunch innan vi cruisade ivag till IKEA Boulevard och templet.
Innanfor dorrarna blev vi vanligt tillfragade om vi ville ha en karta over varuhuset. Forklarade att vi svenskar kan ga med forbundna ogon genom ett IKEA varuhus och anda hitta varmeljusen och servetterna. Filip och Sixten lamnades in for en lektimme pa Smaland. Vi instruerade Sixten i bilen att han maste saga att han ar tre ar om nagon fragar annars far han inte leka. Den lille parveln gar direkt fram till inskrivningstjejen, stracker upp tre fingrar och deklarerar hogt och stolt : I am threeeee. Bra gjort!
Amerikanarna som var pa plats hade lite svart att komma underfund med de ljusa stilrena moblerna. De undrade nog var de maffiga skinnsofforna och mahognybokhyllorna var.
Jag kopte gardintyg till pojkarnas sovrum och de fick var sin byra. Nya muggar, ett par pladar, en stekpanna, varmeljus och en lampa sen tog vi oss an matbutiken. Maste ge en stor eloge till inkoparen har for det var ett riktigt bra utbud.
Dagen avslutades med nysteamad hummer, brynt smör och chilimajonas. En superb alla hjartans dag!

2 kommentarer:

Labamba sa...

A:s kommentar: Det heter faktiskt skoköp, plädar, byråer osv.

Larssons sa...

Da kan A komma hit och trycka alt0228, alt0229 samt alt0246 varje gang han onskar infoga ett ä, å eller ö.