måndag 15 juni 2009

Adams Farm Wimbledon

Greg och Karen
Henrik

Eva


I sondags formiddag hade vi svenskar har i Adams Farm dragit ihop en liten tennisturnering. Vi spelade mixed doubles och de som stallde upp var Eva och Ola, Karen och Greg, Helena och Per-Anders, Patricia och Fredrik samt Klas som fick spela singel da hans fru Maria skadat sin fot (nar hon dansade hejvilt pa svenskfesten!)
Vi spelade tre ett-sets matcher per lag och raknade sedan ihop en slutpoang. Segrare i detta forsta Adams Farm Open blev _naturligtvis_ Larssons. Vi vann vara matcher med 6-0, 6-1, 6-0 och kunde ta emot priset ett presentkort till Godiva chokladbutik som donerats av Anna-Lena(som ocksa skadat sig och inte kunde vara med).
Jag tror att alla uppskattade dagen och vi hoppas att vi kan hinna med fler matcher innan det ar dags att packa ner racket.
Jag hade gjort jordgubbstarta som vi skulle ata efter turneringen men alla hade brattom at olika hall sa det hanns inte med.
Tyckte att det var synd att en sadan tarta bara skulle forgas sa vi bjod in Eva och Ola med barn samt Grufsteds och deras sverigebesok (Mias syster med familj). 18 personer blev vi sa visst gick tartan at. Perfekt!

2 kommentarer:

EGON sa...

Nu är det snart dags för er att stoppa racketen var munnen är. Jag ordnar en chinona så vankas det mixedutmaning i höst.

Grattis!

Larssons sa...

vi antar utmaningen!