fredag 26 juni 2009

PJ på

Nu ligger två trötta underbara barn i sin bäddsoffa och vräker i sig Häagen Dazs, Filip har citronsorbet och Sixten äter choklad. Jag sippar pa en Dry Martini och Henrik njuter av sin gamla whiskey.
Efter siestan tog vi en taxi till Smithsonian Air and Space museum vid National Mall. Det är gratis entre på alla museum och det gillas av pappa med plånboken. Museumet var lagom stort och intressant. Lite för lite hands on pillegrejer men barnen uppskattade det ändå och efter ett snabbt pizzadepåstopp på food court fanns det energi att undersöka rymdskepp och universum.

Vi tog en taxi till en halvsunkig Dublinersrestaurang och lyckades tajma vår ankomst med en åskstorm så plötsligt var det fullt i restaurangen och uteserveringen var tom. Jag åt grillade pilgrimsmusslor med sockerärtor, Henrik åt sallad med grillad svärdfisk och maten var okej varken mer eller mindre. Ölen däremot var finemang.

Glömde förresten att berätta att barnen varit på poolparty i Vita husets trädgård. Det var som sagt galet varmt idag och jag såg att de vattnade i rabatterna i parken utanför. Skickade in barnen som sprang i vattenspridarna och svalkade av sig. Säkert inte tillåtet men uppskattat.

Inga kommentarer: