fredag 12 juni 2009

End of year party


I tisdags firade Kindergarten End of Year. Visserligen slutar de inte forran pa mandag men eftersom skolorna har inte har nagon gemensam stor avslutning tas firandet nar det passar bast. Att de slutar pa en mandag kan tyckas markligt men det beror pa de s.k snow days som anvants under aret. De ofantliga snomangder vi fick i vintras stangde skolorna i tre dagar och darfor skjuts terminen framat lika manga dagar.

Forst bjods vi foraldrar pa en bildvisning ackompanjerad av sang fran barnen. Det var bilder fran hela lasaret fran forsta dagen och framat. Efterat nar alla hade satt sig pa sina platser kom pizzaleveransen. Skall det firas skall det vara pizza tydligen. Men det ar populart hos barnen och lattfixat. Filip lyckades i allmanna roran norpa at sig ett glas Dr Pepper. Jag har varnat honom att det smakar tandkram men han har tjatat. Nu vet han ocksa att det smakar tandkram...

Barnen fick var sin hink med sommarsaker som solglasogon, coola sugror, badboll och mycket annat. Sedan var det meningen att vi skulle ga ut pa soccerfield och leka men nar Filips klass kom ut hade allting plockats undan. Snopet men tack var det kunde jag signa ut honom lite tidigare och vi akte hem istallet.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: