måndag 15 juni 2009

Nu är det sommarlov


Inga mer lunchboxes. Inga evighetslanga carlines. Inga stamplar pa handerna eller avsaknaden av stampel efter en i lararnas tycke busig dag. Sista skoldagen i Kindergarten ar slut. Filip fick en chans att krama alla klasskamrater hejda och det blev ett bra avslut. Nar vi satt oss i bilen blev han ledsen. Han forstod att han verkligen inte kommer tillbaka till Pilot efter sommaren och manga av sina vanner traffar han aldrig igen.

Ikvall skall vi fira sommarlovet och Filips stralande report card med att ata pa restaurang.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Ms Spider sa...

Måste ni flytta tillbaka då? Eller har det med den tråkiga världsekonomin att göra? Åtskilliga av mina vänner flyttar också... TRÅÅÅÅKIGT!

Larssons sa...

Ja tyvarr sa maste vi det. Foretaget kunde inte forlanga vart kontrakt m.a.p ekonomin.

Ms Spider sa...

Samma som här med andra ord. VÄLDIGT glad att jag insisterade på ett fast kontrakt. Fast jag bor i EU-land så det var lättare.

EGON sa...

Men pappa köpte ju en Volvo... (fast det var kanske en lastbil som var mest akut att stödköpa) Vi får väl se om Delorian eller Tatra söker partner.

Labamba sa...

Men ni kommer ju ha möjlighet att komma tillbaka, även om ni inte vill åka hem. Vi är många som blir glada av att ni kommer hem också. Snart vänder ju konjunkutern igen, eller????
Kram