söndag 18 maj 2008

En söndag inte som alla andra




Idag var vi inbjudna till Pre School Sunday Service i Adams Farm Community Church. Vi hade utlovats sånger och skådespel av Filip. Kl 10.00 stod vi finklädda på kyrktrappan och hälsades välkomna som kungligheter. Det var ett gediget program som skulle avklaras insåg vi när vi bänkat oss.

Först hälsades vi välkomna av en fryntlig man som berättade om sin nyvunna kärlek till NASCAR (stort lopp med ca 100.000 åskådare i Charlotte kvällen innan ). Lite förvånande med tanke på omständigheterna. Framme på scenen stod bandet och 5 sångare som drog igång lite uppvärmningslovsånger. Ingen vi kände igen men vi höll god min och gungade med.

Barnen fick efter mycket om och amen gå fram och sjunga sina 4 sånger. De var väldigt koncentrerade och engagerade allihopa, såg inte en enda näspetare eller strumpbyxupphissare. När barnen sjungit klart fick de gå ut till sina klassrum, vi trodde att de skulle klä om för skådespelet. Men när jag läste igenom programmet lite mer noggrannt såg jag ingenting om något skådespel. Henrik gick ut och kollade med fröknarna och mycket riktigt de skulle inte göra något mer nu utan de satt i ett klassrum och tittade på film.

Då passade vi på att tacka för oss med ursäkten att Henrik och barnen skulle köra till Danville,Va.

Att det var jag som skulle på spa med tjejgänget lät vi vara osagt.

3 kommentarer:

MoneyPenny sa...

Stiliga killar!

Bilden från kyrkan får ju en att tänka på sina gamla skolavslutningar. Det är bara blomsterkransar och den blomstertid som saknas. Vit kjol, vita spetsknästrumpor över skrubbade sommarben o kinaskor. En härlig tid.

EGON sa...

Är det S, snett nedåt vänster från F?

Larssons sa...

Egon-japp det är the love of his life. Förutom Alaska, Sophia och Caroline förstås.

MP-Ja det ger verkligen lite skolavslutningsvibbar.