torsdag 1 maj 2008

Sista semesterdagarna





Har inte berättat om de sista dagarna på vår semester. Det har kommit en vardag i mellan. Helt plötsligt skall det sjungas med stora och små, fixas snack till skolan fyllas i utflyktsgodgännandelappar och alla de andra vardagssysslorna.


Torsdag 24 april

Blå himmel, stora vågor på Altlanten och leende på våra läppar. Nu skulle det solas och badas.
Först gick vi ner på stranden och doppade tårna(Filip) benen(Sixten) kroppen(vi andra) i havet. Det var kallt men svalkade skönt när solen steg högre och högre på himlen. Vi stannade på stranden till Filip tyckte att det var dags att bada på riktigt alltså i en pool utan läskiga vågor och grus badbyxorna.

När alla började tycka att det räckte med sol på axlarna för dagen så åkte jag, Monica och Stanley tillbaka till Tanger outlet. Jag skulle få njuta av en barnfri shoppingstund, lyxigt.
Jag shoppade och shoppade och det slutade som vanligt att mer än hälften i påsarna var i storlek 2-6år. Märkligt!

Henrik och barnen rusade in på Tanger alldeles vansinnigt glassugna. Tur att Ben & Jerrys lilla butik kunde hjälpa oss. Jag provade en Cherry garcia, Filip tog jordgubbsglass med minigummibjörnar, Sixten en vaniljglass med minigummibjörnar och det blev strawberry cheesecake milkshake till de övriga tre. Sittande i solen kom vi överens om att vi hade det väldigt bra just där. Inte var vi sugna på att åka tillbaka till Greensboro. Bara en dag till...det var ju så mycket vi inte hade hunnit med än...

Från Tanger åkte vi till minigolfbanan. En helt makalöst fin och på kostad bana. Två stora piratskepp, smällande kanoner som skapade vattenkaskader när de slog ner i dammarna och enorma mängder hibiskusbuskar.

Hämtmat från Chilis på kvällen och suckar över morgondagens hemresa.


Inga kommentarer: