tisdag 27 maj 2008

Så var den långhelgen slut



Denna helgen har varit enormt produktiv i form av antal dopp i poolen, mängd grillad mat, flest suckar över hur skönt vädret är och antal race cars som susat förbi på TVrutan.

I fredags var det avslutning på Pre school. Vi fick titta på skådespel om Noaks ark och lyssna på skönsång. Festligheterna avslutades med att barnen ett och ett fick gå fram och hämta sitt diplom. För att fortsätta firandet så åt vi lunch på restaurang. Kvällen tillbringade vi vid poolen.

En väldigt smart grej de kör vid vår pool är badpauser för barnen. En gång i timmen blåser badvakterna i visselpiporna och då måste alla barn över fyra år gå upp ur poolen i 10 minuter. Detta gör att de får en välbehövlig paus och vätskepåfyllning och om man har tur hinner stoppa i dem lite mat innan det är bad igen.



I söndags firades Mors Dag igen som jag tidigare skrivit.



Igår firades Memorial Day för att hedra alla de som stupat i krig. På flera platser ordnades militärparader och minnesstunder men det firas lika mycket med rea på bilar och grillar.



4 kommentarer:

EGON sa...

Grattis till examen F! Den första i familjen. hahahaha

BethSy sa...

Vilka underbara bilder!Saknar bild på mamman, men hon hann väl inte med att varken bada eller sola, det var ju Mors dag, haha. Jag håller med dig Filip, den tårtan är goood;)

Sussi sa...

Hallå!

Vilket undebart väder ni verkar ha.
Det var så längesedan vi pratades vid, jag saknar dig gumman :o). Jag har börja jobba, men tänkte försöka ringa dig därifrån. Tänkte skvallra lite här....... vi har köpt hus.... mer info får du när jag ringer.
Kramar från Sussi

Labamba sa...

Det ser så underbart ut. Vår pool är köpt på Maxi, 257*187*53. Men killarna är lika nöjda för det.
Här i Blekinge är det jättefint väder, riktig högsommar faktiskt. Grillarna går varma på kvällarna som vore det rena semestern. Nu är det ju inte det och det är jobbigt att gå upp på mornarna när man låtsades att det var semester kvällen innan!
Vi var på 40-års fest i lördags och det var minsann lite ångest-laddat. Jag vågar knappt säga det, men det var många som var 40, dvs gamla. Har jag så gamla kompisar? Kanske dags för lite självinsikt. Eller, nej, det är skönt att vara 25.
Kram