lördag 17 maj 2008

Sämre än så här kan man ha det


Klockan 10.00 öppnade poolen. Klockan 10.10 var vi på plats, då hade redan tre fjärdedelar av familjen Hansson tagit plats i solen. Felica och Jonathan var redan i badet med berättade övertygande mellan huttringarna att det var kallt i vattnet.

Under förmiddagen var vi svenskar kraftigt överrepresenterade vid poolen. Sydstatarna tycker väl att det är alldeles för kallt fortfarande.

Vi passade på att äta lunch på klubben innan vi åkte hem och det var en intressant matematisk utmaning. Vi såg på en stor skylt att 4 hamburgare alt 4 hot dogs + 4 dricka + 4 påsar chips skulle kosta $20. Bra lunchpris för familjen. Vi gjorde lite ändringar så det blev en kycklingburgare, två hamburgare och en hotdog och helt plötsligt kostade det bara $11.

Efter vila och fika så tog vi ytterligare en tur till poolen. När magen kurrade för mycket åkte vi hem och grillade. Nu är det nattning av de små som hägrar.


3 kommentarer:

Labamba sa...

Åh, vad det ser härligt ut. Om ni köpte en husvagn så skulle ni ju kunna bo hela sommaren vid poolen. Eller det kanske tom räcker med ett tält. I ert klimat förstår jag att Henrik vill ha en pool. Vad sägs om att ha en vattenrutschkana som går från baksidan och man landar sedan i poolen på fram sidan. Nu har vi ju ännu inte besökt er så jag har ju inte riktigt klart för mig hur det ser ut, det kan ju vara så att den isåfall blir tvungen att gå genom huset... Men det vore ju riktigt spännande...

MoneyPenny sa...

Jag hoppas att säsongsöppningen av Getingebadet blir lika varm och härlig. Synd att de inte har servering där, det hade satt lite guldkant på stället. Förra helgen när det var så varmt så var det faktiskt 17 grader i havet och många som badade (har jag hört). Jag väntar till sommaren!

Kram

Mia sa...

Vad härligt!! Kan riktigt se sydstatarna tänka att de där Svenskarna som e vana att baka i vak tycker väl att detta är jättevarmt och skönt. ;)

Väntar på att havet ska värmas lite till, sen så...