måndag 12 maj 2008

Peace, love and en himlans trevlig kväll





Foto: Tjusiga donnor:v-h Sofia, Anna-Lena, Eva, Helena, Karen och Maria
Klas "the pimp", Henrik min groovy dude och kulturarbetarna Carina och Andreas
The King Per-Anders och Anna-Lena
Sofia in action
Ola diLeva och partypinglan Maria

I lördags var det dags för årets stora partaj. 70-talsfest stod det på inbjudan och då var det bara att besöka Goodwill (jmfr Stadsmissionen) och hitta något som var både rätt tidsepok och rätt storlek. Efter lite trix och klipp här hemma så hade vi fått till något som dög.

Festen var otroligt genomarbetad, stor eloge till festfixargänget! När vi kom till lokalen fick vi checka in vårt medhavda bagage(vin till maten) och sedan lämna fingeravtryck. Genom passkontrollen och sedan gå till vår gate(nr 70 naturligtvis). Där bjöds vi på dricka och snacks och minglade och ooh-ade åt allas utklädnad. Sedan gick vi på tipspromenad med frågor om 70-talet. Kände inte att jag hade så värst mycket erfarenhet och kunskap där. Inte förrän det kom en fråga om Monchichi.

Middagen var jättegod och vi sjöng, berättade anekdoter och skrattade i flera timmar. Sedan var det bara att rocka loss på dansgolvet.

2 kommentarer:

MoneyPenny sa...

Guuuud vad ni är snygga! Jag fick titta en extra gång innan jag kände igen H. Långhårig blondin hör inte till vanligheterna! Härligt med maskeradfester när alla går in för det som ni har gjort. Gillar dem som kom på "kulturarbetare" oxå. Kan inte komma på när jag själv var på maskerad senast...

Vi har istället en inbokad brännbollsturnering på söndag. Stor-Erik har bjudit in Per-E, Sven-E, Nils-E, Karl-E & "Simon-E" med familjer till namnsdags- turneringen. Undrar om det är 3 lyror eller utebränning som gäller för byte?!?
Summa sumarum - det är trevligt med fester som man mår bra av!

P.S. N fick alldeles nu tyvärr tacka nej till MM's födesedagskalas på söndag.

Kram

Mia sa...

Vad söta ni e! ;)