lördag 3 januari 2009

Coca Cola heaven

En All American dag har vi haft där vi började på World of Coca Cola. Först fick vi se en reklamfilm om världen bakom myntinkastet på en colaautomat. Efter det slussades alla vidare till fotografering tillsammans med Coca-isbjörnen. Den snälle fotografen tog kort som man kunde köpa samt tog gärna kort med medhavda kameror. Undra om de fick sålt ett enda kort....
Vi traskade vidare genom Coca Cola museet, buteljeringsfabriken och kom sedan upp till våning två. Där bjöds det på 4D-filmvisning. Det var en äventyrsfilm som handlade om att hitta magin med Coca Cola. vi satt med fjompiga glasögon på oss, stolarna hoppade och skakade, det blåste i våra ansikten och sprutade vatten ibland. Sixten uppskattade inte föreställningen medan Filip levde sig in i äventyret.

Sedan hägrade himmelriket; provsmakning av all världens smakliga och osmakliga Coca Coladrycker. Absolut äckligast var en från Italien som smakade som en brustreo. Lite märkligt var att alla North America drycker smakade sötningsmedel.

Efter sockerchocken tog vi en promenad genom Olympic park och hamnade slutligen på CNN. Där inne fanns en fantastiskt stor food court och vi kunde alla välja och bli nöjda.
Henrik och Filip passade på att bada på hotellet medan Sixten sov middag och jag läste.

I kväll har vi ätit middag på Hard Rock café. En miljö som främjar ätande och inte middagskonversation. Nu är vi tillbaka på hotellet och planerar för morgondagen. Skall vi hinna med IKEA? Skall vi köra inom Tanger Outlet? Hur trist är det att det snart är måndag och skolorna börjar?
Livets stora frågor.

Inga kommentarer: