torsdag 1 januari 2009

Georgia on my mind

Klockan 10 satte vi oss i monster trucken och började var resa längs I-85 med destination Atlanta. 360 miles framför oss men vad gör det när vi kör hyrbil och bensinen kostar $1.44 /gallon.
Vi kom fram till Lawrenceville strax utanför Atlanta kl 15 och checkade in . Barnen fick tillfälle att springa ur lite energi ur de stillasuttna benen medan vi packade upp det nodvändigaste.
Hotellets shuttle körde oss sedan till Discover Mills outlet shopping mall. Henrik hade luskat ut att där fanns en LEGO store och det lockade barnen. Jag tyckte att Nieman Marcus lät mer intressant. Tyvärr så var priserna i LEGO butiken samma som via hemsidan eller på Toys R Us men det fanns en Pick-a-brick sa barnen fyllde var sin burk med diverse bra att ha bitar. Vi hade glömt att ta med badkläder för bad i hotellpoolen hemifrån så det stod på shoppinglistan. Expediten undrade vart vi skulle åka semester och hade nog inte väntat sig svaret att vi var _där_ på semester.

Ikväll har vi ätit nyårsmiddagsrester och spelat Wii. Barnen som var uppe till 01 i morse somnade sött i sin bäddsoffa. Henrik ligger här bredvid och lyssnar på Stieg Larssons böcker. Jag säger hejdå. Imorgon väntar Georgia Aqvarium, världens största naturligtvis.

Inga kommentarer: