fredag 2 januari 2009

Georgia Aquarium

Vi lämnade hotellet i Lawerenceville efter frukost och körde till Discover Mills för att titta i de butiker vi inte hann med igår. Filip pustade och suckade och beklagade sig över livets orättvisor ända till vi hittade ett lekrum med hopp och studsprylar. En halvtimme senare var barnen trötta och gladare.
Efter lunch körde vi in till downtown Atlanta. Vart hotell ligger på gångavstånd från CNN, akvariet, World of Coca Cola och Centennial Olympic park. Vi är inkvarterade på översta våningen och kommer att ha finfin utsikt över stan när dimman lättar.

I eftermiddags gick vi till Georgia Aquarium. Det var långa köer för att komma in men vi lyckades hålla humöret uppe. Inne på akvariet fick vi titta på 6,6 m stora valhajar, Belugavalar, ilskan hammarhajar och enormt mycket mer. 2010 skall en delfinavdelning öppnas och till dess hade även pingvinerna semester.

I kväll har vi ätit smarriga hamburgare och slöat på hotellrummet. Sixten spelar Nintendo och Filip boxas på Wii. I morgon väntar World of Coca Cola. Gissar att barnen (och Henrik) kommer vara härligt sockerchockade när vi kommer därifrån.

1 kommentar:

EGON sa...

World of Coca-Cola...låter som nyårsdan hos mig :-)