torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År

Gott nytt år alla nära och kära världen över. Vi hade en väldans trevlig nyårsafton tillsammans med familjen Grufstedt. Barnen började med att tillverka och sedan äta pizza. Eller rättare sagt Filip, Filip och Gustav lekte kurragömme medan Sixten gjorde pizza till hela gänget.
När de var mätta och rastlösa startades Wii igång på våning 2 och vi kunde hugga in på förrätten. Hummersoppa, gratinerad hummer samt löjromstoast serverades och jag får säga att det smakade fantastiskt gott.
Vi avlöstes vid matbordet av glassugna barn. De bänkade sig sedan framför film i lugn och ro. Vår tur att äta igen, nu trollade Henrik fram lite gott och blandat-tallrikar med bresaola, salami, ostar, couscous, tapernade, kyckling med timjan och parmaskinka mm.
Tiramisun serverades i lagoma tid innan tolvslaget och det var ganska skönt att få lite frisk luft till champagnen. Johan hade köpt en låda raketer som var sådär lagom imponerande. Det sprutade lite glitter max 2 meter upp och sedan var det över. Det nya året skålades in och nu var alla redo för en ny dag.

Inga kommentarer: