fredag 16 januari 2009

Vi stannar inne idag

I skrivande stund ar det -10 C utomhus. Det ar kallt i den har delen av varlden dar hus och varmesystem ar gjorda for plusgrader.
Sixten hostar och hostar sa idag blir det varken skola eller tennis.
Vi far gora nagot annat (o)nyttigt istallet som att baka kanelbullar, spela Wii och blanga pa varandra nar vi trottnat pa varandras smasjuka sallskap.

3 kommentarer:

cecilia sa...

Ni får komma och hälsa på oss här nere i CA i stället, vi är 20 just nu!!!

Mia sa...

Hoppas att ni mår bättre idag! Idag har vi sjukstuga här, jag e på bättringsvägen och I har feber (med leker glatt med lillasyster *Thank you God!*, så jag är lite nöjd med den missade skolrutten.

Jag ska ta tag i min hemska rea-hög, ca 20 timmars jobb som jag bara skjutit framför mig. Varje gång jag ser en vara, så vet jag PRECIS var jag kunde hitta den ...i Edinburgh..här är fortfarande allt i flyttlådor. URK!!

Maken har den stora äran att vara ute på Homebase-vift. Vi hade brainstorming i helgen och kom efter mycket om och men fram till att vi inte ska hyra ett storre hus med hus utanför stora staden, utan försöka lyxa till nuvarande hus lite, så han är ute och jagar tag på 52 paket laminatgolv. Rean går ut idag, så han får ila runt till alla Homebase i vår närhet och plocka ihop golven.

De närmaste 6 helgener är räddade...

Lillie plein damour sa...

Haaaaaaaa rätt ât er! Antligen lite dâligt väder hos ER, DET var skönt att veta!

Hoppas att lyxâket klarar minusgrader....