söndag 24 februari 2008

Bröllop fortsättning...

Alltså var planerna att huxflux lämna festen och åka till Carrabba´s Italian Grill för en drink.

Glömde förresten berätta om presenten. Vi köpte ett presentkort på William-Sonoma till de lyckliga tu. Presentkortet och gratulationskortet stoppade jag i en färgglad blommig påse och fluffade i lite rosa prasselpapper. Som ni ser på kortet i förra inlägget så var det inte så rätt. Silver, vitt och beige är tydligen bröllopsfärgerna.

18 personer knödde sig in i den redan välfyllda restaurangen. Någon kände någon och snart hade de trollat fram bord till oss alla. Jag och Henrik trodde att vi skulle ta en drink och sedan droppa av efterhand. Men det kom in menyer och beställdes mat till höger och vänster och plötsligt satt vi där med en nybakat bröd, tapenade, Antipastitallrik och Scampi i citron - och vitlökssmörsås.

Det var den trevligaste kvällen med amerikanare sedan vi flyttade hit! Vi skrattade och pratade och hade så trevligt att vi inte ville gå därifrån men vi hade ju två barn att hämta.

2 kommentarer:

Monica sa...

Men allvarligt, har du kollat med donna om hon har nàt svenskt förflutet? Kanske i robetsforstrakten? Man kan bara inte vara sà lik maud av en slump! Eller????

MoneyPenny sa...

Annorlunda bröllopsupplägg... Kan man inte få se ett kort på dig i den gröna klänningen?